top of page

Sandra over Anneleen

Als ik naar Anneleen als persoon kijk zie ik een doorgewinterde professional. Iemand die niet om het proces maar door het proces heen gaat.

Waarom ik dat belangrijk vind?
Dit zegt direct iets over haar als professional. Een coach, therapeut,… die met mensen werkt kan in mijn ogen pas een echt goede professional zijn als ze/hij ook de eigen processen blijft aankijken en aanpakken. Dat maakt dat een client die voor je neus zit het gevoel kan hebben ‘ja, dit is iemand die weet waar ik het over heb’… die woorden zijn op het lijf geschreven bij Anneleen.
 

Hoewel onze aanpak op elkaar lijkt zie ik daarnaast dat de authenticiteit die Anneleen uit straalt door eerlijk en open in het proces te staan er voor zorgt dat ‘de olifant in de kamer’ niet ontkomt.
En dat maakt dat ik met niemand anders deze opleiding zo graag geef als met Anneleen.

 

Woorden die Anneleen omschrijven: Groots in zachtheid, gepassioneerd, krachtig, uniek, vakvrouw, empowerd

Hoe ik Sandra zou omschrijven? Pfoe... ik heb het geluk gehad dat één van de eerste grotere trainingen die ik ging volgen, eentje van haar was.

 

Voor mij staat Sandra daardoor mee aan de wieg van wat Hartoverkop NU betekent en hoe ik me NU voel in mijn eigen bedrijf, al hoort ze dat zelf liever niet.

 

Sandra is heel innemend vanaf het eerste moment dat je haar leert kennen. Ze is zowel gevoelig als strongwilled en een gedreven iemand die gepassioneerd is door persoonlijke groei (zowel die van haar als die van de mensen waarmee ze werkt). Dat maakt haar werking voor mij THE place to be als het over innerlijk werk gaat.

 

Sandra zit al 10 jaar in het vak en brengt je echt daar waar je moet zijn, recht naar de kern . En dat vind ik voor een professional, een basiswaarde.

 

Woorden die Sandra omschrijven: persoonlijke groei, expertise, zachte kracht en recht-naar-het-hart.

Anneleen over Sandra

bottom of page